26.05.2017

4 - 6 YAŞ KUR'AN KURSUMUZUN YIL SONU ETKİNLİĞİ PROGRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Taraklı ilçe Müftülüğümüze Kuran Kursumuz Büyük bir değişimden geçerek baştan aşağı yenilendi ve 4 - 6 Yaş Kuran Kursu açılarak 2016-2017 eğitim öğretim yılında halkımıza hizmet vermeye başladı.

24.05.2017 Çarşamba günü Belediye düğün salonunda saat 20:30 da gerçekleştirilen 4-6 Yaş Kuran kursumuzun yıl sonu etkinlik programına İlçe Kaymakamımız Cihat KOÇ, Belediye Başkanımız Tacettin ÖZKARAMAN, Daire aimrilerimiz, Öğrenci velilerimiz ve Taraklılı vatandaşlarımızın yoğun katılım ve ilgileriyle kutlandı. Programda bir konuşma yapan İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Çoçuk Eğitiminin önemine değindi ve katılımcılara programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Merkezinde bulunan Kur'an Kursumuzun değişim süreci ve Öğrencilerimizin eğitimleri ile ilgili kısa sinevizyon gösterimi izlendi. Öğrencilerimiz mehter gösterisiyle sahneye geldiler, ilk olarak bir öğrencimiz istiklal marşının tamamını ezbere okudu daha sonra ilahiler ve dualar okundu. Etkinliğimizin sonunda yarışmalar düzenlendi ve birinci gelen öğrencilerimize Taraklı Kaymakamımız Cihat KOÇ  ve Belediye Başkanımız Tacettin ÖZKARAMAN tarafından hediyeleri ile birlikte İlçe Müftülüğümüzce hazırlanan albümler öğrenci velilerine hediye edildi.