12.06.2017

YAZ KUR'AN KURSLARIMIZ BAŞLADI

İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Yaz Kur'an kursları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Okulların Tatile girmesiyle birlikte Yaz Kur'an Kurslarımız 12 Haziran 2017 pazartesi günü Müftülüğümüze bağlı Kur'an kurslarında ve Tüm Mahalle Camilerimizde başlamıştır. Diyanet işleri Başkanlığımız her yıl olduğu gibi bu yılda "Kur'an Ayında Kur'an'la Buluşalım" temesıyla çalışmalarını devam ettirmektedir.

Bir genci Kur'an'la buluşturmak, camiye alıştırmak ve secdeyle tanıştırmak en büyük yatırımdır. Ramazan Ayının Rahmeti Bereketi ve Tüm Güzellikleri üstümüze düşmüşken, " Sizin en hayırlınız Kuran ı öğrenen ve öğreteninizdir" müjdesi ile evlatlarını Camilerimize ve Kur'an Kurslarımıza gönderen değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Kurslarımıza katılan öğrencilerimize Başkanlığımızın Yayınlarından olan Elif Ba cüzlerini, Dinimi Öğreniyorum Kitaplarını ve Kur'anı Kerimleri ücretsiz dağıtacağız.

İlçe merkezindeki Kuran Kursumuzda görev yapan bayan öğreticilerimiz tarafından kız Öğrencilerimize eğitim öğretim verilecektir. Merkez ve Mahalle camilerimizde ise kız ve erkek öğrencilerimiz için din görevlilerimiz tüm hazırlıklarını yapmış bir vaziyette öğrencilerimize  eğitim öğretim hizmeti sunacaklardır.

2017 yılı Yaz Kur'an Kurslarımızın Hayırlı ve başarılı geçmesini temenni ediyorum.