13.06.2018

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN İFTAR

İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Taraklı Şubemizin ortaklaşa düzenlemiş olduğu iftar yemeğimiz İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ'in ev sahipliği ile 12 Haziran 2018 salı günü yapıldı.

İftarımıza İlçemiz merkezinde ve mahallelerimizde bulunan yaşlılarımız ve gençlerimiz, Daire amirlerimiz, Muhtarlarımız, siyasi parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşu üyeleri ve vatandaşlarımız, müftülük personelimiz ve ailelerinin katılımları yanı sıra İlçe Kaymakamımız Cihat KOÇ, Belediye Başkanı Tacettin ÖZKARAMAN ve Pamukova İlçe Müftümüz Celil ŞİMŞEK de katıldılar.

Misaifrleri karşılayan İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Tüm katılanlara teşekkür etti ve her bir davetli ile sohbet etti.

İftar Öncesi İlçemizde hatim ile teravih kıldıran Hafızlarımız tarafından Kuranı Kerim tilavet edildi. İftar programında Pamukova Müftümüz tarafından dua yapıldı.