01.10.2018

MÜFTÜLÜK BİNASI VE KURAN KURSU TAMAMLANMAK ÜZERE

Taraklı halkına daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla yapımına başlanan müftülük hizmet binası ve Kuran kursu inşaatı tamamlanmak üzere.

İçerisinde Kuran kursu, çok amaçlı konferans salonu, okuma salonu, Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarının sergileneceği bir bölüm, gençler için sosyal alanların bulunacağı müftülük hizmet binası tamamlanmak üzere.

Taraklı İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ;

“Hayırseverlerimizin büyük katkılarıyla inşaatı tüm hızıyla devam eden ve bitme aşamasına gelen binada insanlarımız daha kolay hizmet alacak. Gençlerimize konferanslar verilecek. Küçüklerimiz eğitim alacak. Taraklı Müftülüğü daha iyi şartlarda hizmet verecektir. Bu güne kadar destek olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyorum.