24.10.2016

4 - 6 YAŞ KUR'AN KURSU AÇILDI

İlçe Müftülüğümüz yapmış olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekliyerek 2016 - 2017 yılı eğitim -öğretim yılında 4 - 6 yaş Kur'an Kursunu hizmete açtı.

Yaklaşık bir yıl önce ilçemize atanan Müftümüz Faruk GÜNEŞ, ilk önce Müftülüğümüzce yürütülen dini ve hayri hizmetlerin daha etkin ve verimli olması için yeni proje ve çalışmalarını bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

İlk önce yıllardır atıl durumda bulunan Müftülük sitesinin yeniden inşa edilmesi için gerekli çalışmaları başlatan İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ,  İlçe Merkezinde bulunan Kur'an Kursunu baştan aşağıya yeniledi. Binanın dış giydirmesi yeniden yapıldı, iki kat olan binanın kapıları pencereleri yenilendi iç döşemleri ve iç malzemeleri yenilendi. Kur'an Kursumuzun birinci katı 4 - 6 yaş kursu olarak dizayn edildi ve  24.10.2016 tarihi itibarı ile eğitim öğretime başladı.