15.02.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE KURAN KURSUNDA ÖĞRENİM GÖREN BAYANLARA YÖNELİK AİLE EĞİTİMİ SEMİNERİ VERİLDİ

İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur'an Kurslarında Eğitim Öğretim Gören Bayan öğrencilerimize Sakarya Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Uzman Psikolog G. ER hanımefendi tarafından "Aile Eğitimi" seminerleri verildi.

İlçe Müftülüğümüzce, Merkez Kur'an Kursu Öğrencileri ile Mahdumlar Mahallesi Kuran Kursunda  Eğitim Öğretim gören Bayan öğrencilerimiz bu gün saat 10:30 da kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldiler.

Sakarya  Aile Sosyal Politikalar il Müdürlüğünde görevli Psikolog G. ER hanımefendi tarafından Öğrencilerimize Aile Eğitimi hakkında eğitim semineri verildi.

İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, Seminer sonrası Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlilerini makamında kabul ederek kendilerine teşekkür etti. Aile Eğitimi seminerini veren görevliler eğitim seminerinin faydalı ve verimli geçtiğini katılımcıların ilgilerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İlçe Müftümüz Faruk GÜNEŞ, İlçemizde yürütülmekte olan dini ve eğitim hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde sunulmaya devam edeceğini belirtti.