09.11.2019

Mevlidi Nebi Haftası "Hz. Peygamber ve Aile"

Kayseri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Abdullah BENLİ hocamız Taraklıda.

Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde 08.11.2019 cuma günü cuma namazı öncesi İlçe Müftümüz Kerim KAYA merkezi sistemden haftanın teması olan "Hz. Peygamber ve Aile" konulu sohbet yapıldı. Akşam yatsı namazından önce İlçemiz Merkez Aşağı Camiinde Din görevlilerimizce Mevlidi Şerif okundu ve İlçe Müftümüz Kerim KAYA dua yaptılar. Namaza müteakip Sakalı Şerif ziyareti yapıldı.

09.11.2019 Cumartesi günü Kayseri Üniversitesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Abdullah BENLİ hocamız Merkez Aşağı Camiinde "Hz. Peygamber ve Aile" konulu sohbet yaptılar. Namaz sonrası muhterem hocamız Kuranı Kerim Tilavet ettiler. Misafir hocamızla birlikte ilçemize Geyve İlçe Müftümüz Rahmi YİĞİT de katıldılar. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile geçen program sonrası İlçe Müftümüz Konuklarımıza İlçemizi gezdirdi ve teşekkür ettiler.