Sakarya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığınca hizmet kalitesinin artması ve hizmetlere katkı sunulması amacıyla “Değişen ve Gelişen Şartlar Bağlamında Hac” başlığı altında 01-03 Nisan 2021 tarihleri arasında Uluslararası sempozyum düzenlenecek.

Mardin’in Derik ilçesinde görev yaptığı sırada bölücü terör örgütü PKK tarafından düzenlenen hain saldırıda şehit olan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk, Arifiye ilçesinde dualarla anıldı.

28 Ekim 2020 Çarşamba Doç. Dr. Hayati Yılmaz'dan "Hz. Peygamber ve Çocuk" konulu Konferas

İl Müftüsü Hasan Başiş Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen“Evimizin Neşesi Kur’an Sesi” Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye'de dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti.