22.06.2022

Adapazarı İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Adapazarı Şubesi iş birliğiyle  Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve kurban bağış standı açıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımız, her yıl Türkiye Diyanet Vakfımız ile yaptığı ortak organizasyonla hayırsever halkımızın emaneti olan kurbanlarını, yurt içinde ve yurt dışında dünyanın dört bir tarafında vekaleten kesip ihtiyaç sahibi din kardeşlerimize selamlarınız ile beraber ulaştırmaktadır.

Vermiş olduğunuz vekaleten kurbanlarınız, Kurban Bayramı günlerinde, sizin adınıza kesimi gerçekleştirildiği anda, hangi ülkede kesilip dağıtıldığına dair vermiş olduğunuz cep telefonu numarasına SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır.

2022 yılı vekalet yoluyla kurban kesim bedeli yurt içinde 2250 ₺, yurt dışında 1800 ₺ olarak belirlenmiştir.

Sizler de kurbanlarınızı yurt içinde veya yurt dışında vekaleten kestirmek isterseniz, Müftülüğümüze, kurban bağış standlarımıza, din gönüllülerimize başvurarak ya da  https://bagis.tdv.org/ yoluyla kurban bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.