09.04.2024

Camii cemaatimiz Ramazan boyunca İftar Sofrası’nda buluştu.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı boyunca Müftülüğümüze bağlı farklı camilerde İftar programları düzenlendi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen programlara 7’den 70’e her yaş grubundan camii cemaatimiz ilgi gösterdi. Bu kapsamda; ilçemiz Camili Mahallesi İmam-ı Azam Camii ev sahipliğinde, Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar davetlerine çok sayıda ilkokul, Ortaokul, Lise ve Üniversite öğrencisi ile mahalle sakini cemaatimiz katıldı.

Oldukça coşkulu geçen programlarda, Camii cemaati ve gençler Ramazan'ın manevi atmosferi içerisinde birlik ve beraberlik ruhunu ortaya koyarak kardeşliklerini pekiştirdiler. Ayrıca iftar öncesi yapılan Kur’an dersleri, çeşitli etkinlikler ve iftar sonrası cemaatle kılınan teravih namazları sayesinde geçlerin camiyle olan bağlarının daha da sağlamlaştığı gözlemlendi.

Müftülük olarak, programlarda emeği geçen Camili Mahallesi İmam-ı Azam Camii Din Görevlilerimize, iftar programlarının yapılmasında maddi ve manevi olarak katkı sunan kıymetli camii cemaatimize ve katılım sağlayan tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.