30.01.2019

Teşekkür Belgesi Takdim Edildi.

Teşekkür Belgesi Verildi.

Türkiye Diyanet Vakfına gayri menkul bağışında bulunan İlçemiz esnaflarından  Mehmet SAK,a Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezi tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi. Teşekkür Belgesini genel merkez adına  Türkiye Diyanet Vakfı Akyazı Şube Başkanı  İzzet ŞENER  müftülük makamında takdim edildi.

İlçe Müftümüz izzet ŞENER, böyle hayırlı işler yolunda infak eden kardeşlerimizin amel defterlerinin kapanmayacağını dile getirdi. Hayırsever   Mehmet SAK  Bey,  İlçemize  yaptığı maddi ve manevi katkılarla halkımızın ve Diyanet camiasının sevgisini kazanmıştır  Akyazı  halkımız adına, Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Yüce Rabbimiz kendisinden razı olsun."dedi.