02.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri Başladı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, “Cami ve Hayat” temasıyla başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından düzenlenen 2019 Yılı ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonu’nda düzenlenen açılış programıyla başladı.

Program Gazi Osman Paşa Camii İmam Hatibi Muhammet Ali YAKUP’un Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından emekli olan Din Görevlilerimize İlçe Müftümüz Sayın İzzet ŞENER hocamız tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından Diyanet İşleri Başkanlımızca hazırlanan “2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası” ile ilgili sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminin ardından “Cami ve Hayat” temalı Konferansı vermek üzere İlçe Müftümüz Sayın İzzet ŞENER hocamız  kürsüye çıktı.  Konferansın ardından program sona erdi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası yapılacak olan çeşitli etkinliklerle devam edecek.