09.01.2020

Verem Haftası Semineri Yapıldı.

73. Verem Eğitim Propaganda Haftası Başladı.

73. verem Eğitim Propaganda haftası İlçe müftülüğümüzün düzenlediği çeşitli etkinliklerle  devam ediyor.

09 Ocak Perşembe günü İlçemizde yatılı eğitim gören kur’an kursu öğrenci ve öğreticilerine yönelik olarak, Müftülüğümüz konferans salonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli Ebe Aylin KAPAN tarafından öğrencilere “Verem Hastalığı, Belirtileri, tedavi  ve korunma yolları ile ilgili seminer verdi. Seminere Müftülüğümüze bağlı yatılı eğitim veren kur’an kursu öğretici ve öğrencileri katıldı. Son derece verimli geçen seminerin ardından öğrenci ve öğreticilerin sorularına verilen cevaplarla seminer sona erdi.

05-11 Ocak 2020 tarihleri arasında kutlanacak olan 73. Verem Eğitim ve Propaganda Haftası 10 Ocak Cuma günü Camilerimizdeki vaaz ve hutbelerden de vatandaşlarımızın bilgisine sunsulmaya devam edecek.