06.01.2023

Tarihçi Yazar Mustafa Turan "islam Medeniyetinde Aile Kurumu ve Kitap Okuma Kültürü" Konulu Konferans Verdi.

İlçe Müftülüğümüz Konferans Salonunda Tarihçi Yazar Mustafa Turan, "islam Medeniyetinde Aile Kurumu ve Kitap Okuma Kültürü"konulu Konferans verdi. Konferans iki seans halinde; sabah İlçemiz ve Karapürçek İlçesinde görev yapan Din Görevlilerimize, öğleden sonra ise Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik olarak gerçekleşti.

Program, Merkez Kubbeli Yeni Camii Müezzin Kayyım'ı Üzeyir Sayılı Hocamızın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından ise Tarihçi Yazar Sayın Mustafa Turan "islam Medeniyetinde Aile Kurumu ve Kitap Okuma Kültürü" konulu konferans verdi.

Yoğun bir katılımla düzenlenen ve görevlilerimizin pürdikkat dinlediği Konferansın ardından İlçe Müftümüz Sayın Kamil Özcan Demir, katılımından ötürü Tarihçi Yazar Mustafa TURAN'a teşekkür etti.