24.11.2016

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ SEMİNERLER DEVAM EDİYOR

Akyazı İlçe Müftülüğü tarafından öğrenci ve vatandaşlara düzenlenen seminerler devam ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aile ve Toplum Hizmetleri Biriminin aile eğitimi kapsamında; İlçe Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında eğitim gören bayanlara yönelik  Madde Kullanım Riski ve Madde Bağımlılığından koruma konusunda Sosyolog Esra ÇETİN konuşma yaptı. Daha sonra Aile İçi iletişim konusunda Psikolog Gülnur Ayşe ER  konuşma yaptı.

Konuşmacılar katılımcılara; Aile İçi iletişimde önemli hususlar,etkin dinleme ve çocuklarla iletişimde dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.Daha sonra  uyuşturucu bağımlılığı tedavisinin işlendiği konular üzerinde duruldu.

Seminere katılan öğrenci ve velileri seminerin çok yararlı olduğunu,böyle seminerlerin sık sık yapılması gerektiğini belirttikten sonra konuşmacılara teşekkür ederek seminer sona erdi.