23.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

‘Hz. Peygamber (Sas) ve Gençlik’ temalı 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası İlçemiz Müftülüğü tarafından, Arifiye Kaymakamı Bekir DINKIRCI'yı bilgilendirerek ve kendisine çiçek takdim edilerek açılış gerçekleşti. Daha sonra Belediye Başkanı İsmail KARAKULLUKÇU'yu ve daire amirleri ziyaret edilerek Mevlid-i Nebi Haftası kutlandı. 22 Kasım 2018 tarihinde saat 14:00'te Arifiye Kültür Merkezinde Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle program düzenlendi. Programa Arifiye Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Başar, Sakarya İl Müftüsü İhsan Açık, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet Türkoğlu, Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gülaç, Arifiye İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ayşin Kurban, Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferansı İl Müftümüz İhsan AÇIK verdi. Programın sonunda Belediyemiz tarafından pilav ve ayran ikramı yapıldı.