14.01.2021

KARDEŞİM ÜŞÜMESİN

Sakarya İl Müftülüğü Gençlik koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen “KARDEŞİM ÜŞÜMESİN” kampanyasına Arifiye Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü kayıtsız kalmadı. “Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgemizde bulunan birçok çocuğumuzun atkı ve berelerini birlikte örüyoruz.” sloganı ile yola çıkıldı. Kampanya kapsamında duyarlı kardeşlerimiz tarafından hazırlanan 86 takım eldiven, bere, atkı seti, 341 çift çorap, 115 çift eldiven, 68 adet bere, 10 adet yelek, 13 takım atkı, bere seti ve 10 adet atkıdan oluşan kışlık ihtiyaç malzemeleri, görevlilerimizin gayretleri ile Müftülüğümüze teslim edildi. Arifiye Müftülüğü olarak bu kampanyaya kayıtsız kalmayan, el emeği örgüleri ile katkı sunan, ürün satın alarak bağışlayan tüm Arifiyeli kardeşlerimize ve meslektaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah (c.c.) emeklerinizi ve gayretlerinizi zayi etmesin, hayrınızı kabul etsin.

ARİFİYE MÜFTÜLÜĞÜ