19.07.2020

Ferizli Ferizli Kaymakamı Sayın Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ bu yıl Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfına bağışladı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yürütülen “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasına destek olan Ferizli Kaymakamı Sayın Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ bu yıl Kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.

Kaymakam Bahattin Alp ARSLANKÖYLÜ emanetini Türkiye Diyanet Vakfı Ferizli Şube Başkanı ve Ferizli İlçe Müftüsü Bedrisinan YAZICI’YA teslim etti.

Ferizli İlçe Müftüsü Bedrisinan YAZICI yürütülen kampanya hakkında Kaymakam beye bilgi vererek şunları söyledi:

“Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş”  sloganıyla yürütülen “2020 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonuna” vatandaşlarımızın teveccühü artarak devam ediyor. Vatandaşlarımız, yurtiçi veya yurtdışı kurban bağışından birini tercih ederek, ilçe müftülüğüne veya cami görevlilerimize makbuz karşılığı kurban bağışını gerçekleştiriyorlar. Bu yıl yurtiçi kurban hisse fiyatları 975 TL, yurtdışı hisse fiyatları ise 825 TL olarak belirlendi. Vekâletini aldığımız kurbanları, ülkemizde 81 il/ilçelerinde ve yurtdışında 149 Ülkenin değişik bölgelerinde İslami usullere göre Türkiye Diyanet Vakfı güvencesiyle kesip ihtiyaç sahibi kurban kesemeyen ailelere dağıtıyoruz” dedi.

Ferizli İlçe Müftüsü Bedrisinan YAZICI maddi imkânı yerinde olan vatandaşlarımızı kurban bağışı yapmaya davet etti. Kurban bağışları 31 Temmuz Cuma günü (bayramın 1. günü) saat 15.00’e kadar devam edecektir.