12.11.2021

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE FİDAN DİKİMİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

FERİZLİ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜ HATIRA ORMANINDA GENEL TEMİZLİK YAPILDI

2000 yılında oluşturulan Ferizli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Hatıra Ormanında din görevlilerimiz genel temizlik yaptı. 2 gün süren temizlik çalışmasına katılan tüm din gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.

MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ MÜNASEBETİYLE FİDAN DİKİMİ PROGRAMI İCRA EDİLDİ

Ferizli Müftülüğü 11.11.2021 Milli Ağaçlandırma Günü münasebetiyle Geleceğe Nefes projesi kapsamında  Ülkemizin dört bir yanında 81 bin hafızımız adına öğrencilerin  çevre  bilincini  geliştirmek, ilçemizde ağaçlandırma çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla İlçe Müftüsü Bedrisinan YAZICI ve din gönüllülerimizin katılmıyla Ferizli Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Hatıra Ormanında fidan dikimi gerçekleştirildi. 30 adet Çınar 2 adet süs ağacı fidanı toprakla buluşturdu.