15.03.2022

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI KOMPOZİSYON YARIŞMALARI

''18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'' etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla, İlçemiz Müftülüğü tarafından düzenlenen lise öğrencileri arasında ''Çanakkale Ruhu'' temalı şiir yarışması 15.03.2022 tarihinde Saat 10:00'da Müftülük Hizmet Binasında yapılmış olup; dereceye giren öğrencilerimizin bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR YARIŞMASI

1. Mehmet ÖZCAN (Geyve Anadolu Lisesi)

2. Ekrem GÜMÜŞSOY (Geyve Anadolu Lisesi)

3. Elif NEMLİ ( Geyve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi)

Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasına müracaat eden olmamıştır.