25.11.2022

KASIM AYI PERSONEL TOPLANTISI

İlçemizde Kasım ayı aylık personel toplantısı,15/11/2022 tarihinde, Müftülüğümüz Diriliş Kuran Kursu konferans salonunda İlçe Müftümüz Sayın;Murat OKUYAR, Eğitimci Yazar Sayın;Tahir Fatih ANDI ve Geyve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Personeli Sayın;Merve KABLAN ALTIPARMAK'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamasının ardından, İlçe Müftümüz Sayın; Murat Okuyar açılış konuşması yaptı.Eğitimci Yazar Sayın; Tahir Fatih ANDI, Celalettin KÖKTEN’nin hayatıyla ilgili yazmış olduğu “Adam” isimli kitabını anlatmasıyla, Geyve Sosyal Hizmetler Personeli Sayın; Merve KABLAN ALTIPARMAK’ın Kadına Yönelik Şiddet ile ilgili sunum yaptı.Programın sonunda Müftülüğümüz Şube Müdürü Sayın; Mustafa AKMAN’ın personelimize güncel ve resmî işlemler hakkında bilgilendirmenin ardından toplantı sona erdi.