08.12.2022

2022 ARALIK AYI MUTAD TOPLANTISI

İlçemizde Aralık ayı aylık personel toplantısı, 08/12/2022 tarihinde, Müftülüğümüz Diriliş Kuran Kursu konferans salonunda İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞİŞ, İl Müftü Yardımcımız Sayın Caner AKDEMİR, İlçe Müftümüz Sayın; Murat OKUYAR'ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlamasının ardından, İlçe Müftümüz Sayın; Murat Okuyar ilçemizde yapılan din hizmetleri hakkında açılış konuşması yaptı. İl Müftü Yardımcımız Sayın Caner AKDEMİR hocamızın selamlama konuşmalarının ardından, İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞİŞ personelimize bilgi ve tecrübe aktarımı sağlayıp önümüzdeki yıl emekliliğe ayrılacağını söyleyerek helallik istedi ve Diyanet İşleri Başkanlığımız bünyesinde 30 yılını özverili bir şekilde çalışarak tamamlamış din görevlilerimiz ile 2022 yılı Ramazan Ayında Hatimle Teravih Namazı kıldıran personelimize Teşekkür Belgesi takdim etti.Programın sonunda Müftülüğümüz Şube Müdürü Sayın; Mustafa AKMAN’ın güncel ve resmî işlemler hakkında bilgilendirmesinin ardından toplantı sona erdi.