14.11.2019

MEVLİD KANDİLİNDE HENDEK SABAH NAMAZINDA.

Mevlit kandili sabahı ilçemiz merkez Rasim Paşa Camii Hendeklileri ağırladı.

Mevlid-i Nebi haftası münasebetiyle ve mevlit kandili gecesinin sabahını da ihya etmek arzusuyla 09 Kasım cumartesi günü düzenlenen sabah namazı buluşmamız Hendek merkez ve civar mahalle halkımızdan cemaatimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Kudüs’ten Mescidi Aksa imam ve hatiplerinden Abdulkerim Zorba ve Nurettin Recebi er’Rıfai’nin ve Diyanet İşleri Başkanlığımız Müşaviri Hasan BAŞİŞ’in katılımıyla icra edilen cemiyetimiz bay ve bayan cemaatimiz tarafından ilgi ile takip edildi.

Sabah namazında Sakarya ilimizin en büyük camii olan Rasim Paşa Camiinin tamamen dolduğu ve cemaatin cami dışında kaldığı program sonrasında İlçe Müftümüz Murtaza GÜR gösterdiği büyük teveccüh dolayısıyla halkımıza ve misafirlere teşekkürlerini sundu.

Cami çıkışında halkımıza Hendek Belediyemizin katkılarıyla çorba ikramında bulunuldu.