18.02.2020

KARAPÜRÇEK DİYANET GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞTU

Karapürçek İlçe Müftülüğünce yapımı tamamlanan “Diyanet Gençlik Merkezi”, 14 Şubat 2020 Cuma günü halkımızın yoğun katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Açılış Programında Diyanet Gençlik Merkezi hakkında bilgilendirmede bulunan İlçe Müftümüz Sayın Bilal ALBAYRAK, Gençlik Merkezi’nin gençler için güvenilir bir liman, hoşça ve helal dairede zamanlarını geçirecekleri nezih bir yuva olduğunu belirtti.

Ardından İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Ali SEMİZ konuşmasında; Karapürçek’te Gençlik potansiyelinin yüksek olduğunu ve ilçe için Diyanet Gençlik Merkezinin büyük ihtiyaç haline geldiğini belirten Sayın Kaymakamımız; gayretlerinden ve hizmetlerinden dolayı İlçe Müftümüz Sayın Bilal ALBAYRAK ve personelimizi tebrik ederek çalışmalarının devamını diledi. Gençlik Merkezi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Sayın Kaymakamımız emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Kaymakamımızın konuşmasının ardından İl Müftü Vekili Sayın Paşa BEKTAŞ’ın yaptığı dua ile Diyanet Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Diyanet Gençlik Merkezi'nde gençlere yönelik ilmihal ve siyer gibi derslerin yanı sıra sosyal ve kültürel içerikli faaliyetler düzenlenecek.

Karapürçek İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi Açılışı’na İlçemiz Kaymakamı Sayın Mehmet Ali SEMİZ, İl Müftü Vekili Paşa BEKTAŞ, İl Müftü Yardımcımız Faruk GÜNEŞ, Belediye Başkanı Orhan YILDIRIM, İlçe Müftümüz Bilal ALBAYRAK, kurum amirlerimiz, İlçe personelimiz ve gençlerimiz katıldı.