19.02.2020

İDLİB İÇİN YARDIM TIRLARI TEKBİRLERLE YOLA ÇIKTI

Karapürçek İlçe Müftülüğü İdlib İçin Yolun İyilik Olsun” sloganıyla gerçekleştirdiği yardım kampanyası kapsamında toplanan gıda ve insanî yardım malzemelerini taşıyan 2 yardım tırı, Suriye’ye doğru yola çıktı.

Yardım konvoyunu uğurlamak üzere Karapürçek Merkez Camiinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet Ali SEMİZ, İlçe Belediye Başkanı Orhan YILDIRIM ve İlçe Müftümüz Bilal ALBAYRAKkurum amirleri, din görevlileri ve ilçe halkımız katıldı.

Karapürçek İlçe Müftülüğü   tarafından yürütülen yardım kampanyasına İlçe vatandaşlarının büyük ilgi gösterdiğini ifade ederek, Hucurat suresi 10. Ayeti okuyup Müminlerin kardeş olduğunu belirten Kaymakamımız, bu kardeşliğin gereğini Karapürçek halkı her hususta gösterdiği gibi en son İdlib kampanyasında da üzerine düşen vazifeyi en güzel şekilde yerine getirdiğini belirtip İlçe müftümüz Bilal ALBAYRAK’ a, Din Görevlilerine ve İlçe Halkına teşekkür etti.

İlçe Müftümüz Bilal ALBAYRAK’ın Duasının ardından Yardım tırları tekbirlerle İdlib’ e gitmek üzere yola çıktı.

Başta Din görevlilerimiz olmak üzere, İlçe Halkımıza ve bu hayır işinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.