03.01.2023

İlçemizde Personel Buluşma Toplantısı Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüze bağlı Hafız İsmail Biçer Kur'ân Kursu toplantı salonunda 29.12.2022 Perşembe günü personel buluşma toplantısı yapıldı.

Düzenlenen bu toplantıya İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, İl Müftü Yardımcısı Caner AKDEMİR, İlçe Müftümüz Osman HARBİ ve ilçemizde görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur'ân Kursu hocaları ve daire personeli olmak üzere bütün personelimiz katıldı.

İlçemiz Çoruhlu Mah. Camii İmam Hatibi Cabir KILIÇKAN tarafından Kur'ân-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftümüz Osman HARBİ tarafından selamlama konuşması yapıldı.

İl Müftü Yardımcısı Caner AKDEMİR, "Hayatın Dönüm noktalarında Din Görevlilerinin rolü" konusu üzerine konuşma yaptıktan sonra Din görevlisinin yaşadığı zamanın daha da ötesini görebilmesi ve ona göre hizmet edebilmesi konusuna değinip kendi hayatındaki hizmetlerden örnekler vererek tecrübe paylaşımında bulundu.

İl Müftümüz Hasan BAŞİŞ, Din görevlisinde bulunması gereken özellikler, Din görevlisinin görevini ifa ederken göstereceği vefa duygusu, insanlarla kaynaşmak ve insan hayatında sevginin hâkim olabilmesi için gereken 3 z kuralı ve hayatı huzurla yaşayabilmek için her insanın yapması gerekli olan şartlardan bahsetti.

Ardından İlçe Müftümüz Osman HARBİ tarafından teşekkür konuşması yapılarak program sona erdi.

İlçe Müftülüğü olarak İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, İl Müftü Yardımcısı Caner AKDEMİR, İlçe Müftümüz Osman HARBİ başta olmak üzere bu toplantıda emeği geçen ve katılan bütün hocalarımıza teşekkür ediyor; hizmetlerinde başarılı olmalarını ve sevginin bütün dünyaya hâkim olmasını El-Vedûd Allah Teâlâ'dan diliyoruz.