06.01.2023

Sakarya İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden Müftülüğümüzü Ziyaret

Sakarya İlahiyat Fakültesi Öğrencisi ve Mavi Ay Genel Başkanı  Bekir TÜRKER ile Sakarya İlahiyat Fakültesi Öğrencilerinden Batuhan ÇELİK, Mahmut ÇAKTI, Yusuf BAŞTÜR, İbrahim GÜZEL, Ömer İLKİS ve Ramazan BAKIR 06.01.2023 Cuma günü İlçe Müftümüz Osman HARBİ'yi makamında ziyaret ettiler.

İlçe Müftümüz Osman HARBİ, İlahiyat öğrencilerine Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmetleri hakkında bilgi verdi ve çeşitli tavsiyelerde bulundu. Ziyaret sonrasında öğrenciler tarafından İlçemiz Merkez Zincirli Ali Paşa Camiinde cuma namazı kıldırıldı.

İbrahim GÜZEL tarafından sala okundu, Cuma vaazı Bekir TÜRKER tarafından verildi, çift ezan Yusuf BAŞTÜR ve İbrahim GÜZEL tarafından okundu, Batuhan ÇELİK tarafından hutbe okundu, Mahmut ÇAKTI tarafından namaz kıldırıldı, müezzinlik ise Ömer İLKİS ve Ramazan BAKIR tarafından yapıldı. Öğrenciler güzel sesleriyle ilçemiz halkını mest ettiler. Öğrencilerin namaz sonrasında cemaatimiz tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandıkları görüldü.

İlahiyat öğrencileri yapmış oldukları bu ziyarette göstermiş olduğu ilgi ve misafirperverliğinden dolayı kendileri ve Mavi Ay Sakarya İl Başkanlığı adına İlçe Müftümüz Osman HARBİ'ye memnuniyetlerini dile getirdiler. İlçe Müftümüz Osman HARBİ, bu nazik ziyaretlerinden dolayı ilahiyat öğrencilerine teşekkür etti.