14.02.2024

Fatih Sultan Kur’an Kursu Öğrencilerimizden Filistin'deki Kardeşlerimize Destek

İlçe Müftülüğümüze bağlı hafızlık eğitimi veren Fatih Sultan Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimiz, Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına, harçlıklarını biriktirerek destek oldu.

Kur’an Kursu Öğreticisi Faruk ULU’nun rehberliğinde İlçe Müftülüğümüze gelen hafızlık öğrencileri, biriktirdikleri 2.250 TL’yi Filistinli kardeşlerimize ulaştırmak üzere İlçe Müftümüz ve TDV Karapürçek Şubesi Başkanı Osman HARBİ’ye teslim etti.

Zulme maruz kalan Filistinli kardeşlerimiz için öğrencilerimizin yaptığı bu fedakarlıktan memnun olduğunu dile getiren İlçe Müftümüz Osman HARBİ, öğrencilerimize rehberlik eden öğreticilerimize ve hafızlık öğrencilerimize teşekkür ederek yardım makbuzunu teslim etti.