23.02.2024

Fatih Sultan Kur’an Kursu ve Hafız İsmail Biçer Kur’an Kursumuzdan Mezun Olan Öğrencilerimize Hafızlık Belgeleri Takdim Edildi.

İlçe Müftülüğümüze bağlı Fatih Sultan Kur’an Kursu ve Hafız İsmail Biçer Kur’an Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerimize belgeleri verilmek üzere program düzenlendi.

Açılış konuşmasında “Hafız olmak kadar hafız kalmanın da mühim olduğunu” ve “Hafızlık kursumuzda yetişen öğrencilerimizden bazılarının kurslarımızda öğretici olarak görev yaptığını ve şuan mezun olan öğrencilerimizin de bu göreve talip olması gerektiğini” vurgulayan Müftümüz Osman HARBİ öğrencilerimizi tebrik ederek ve velilerimize teşekkür ederek konuşmasına son verdi.

Kurs hocalarımız, mezun öğrencilerimiz ve velilerin katıldığı programda İlçe Müftümüz Osman HARBİ tarafından öğrencilerimize belgeleri teslim edilerek program sona erdi.