27.03.2024

Nene Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimizden İhtiyaç Sahiplerine Destek Kampanyası

İlçe Müftülüğümüze bağlı Nene Hatun Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerimiz, kurslarında kendi elleri ile hazırladıkları kumbaraları, büyüklerinin destekleri ile doldurarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere İlçe Müftümüz ve TDV Karapürçek Şubesi Başkanımız Osman HARBİ’ye teslim etmek üzere İlçe Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Küçücük gönüllerine kocaman hayaller sığdıran yavrularımıza “Yardımlaşmanın Önemi” ile ilgili nasihatlerde bulunan Müftümüz, öğrencilerimize böyle güzel değerleri kazandırmak için bu aktiviteyi yapan hocalarımıza ve minik yavrularımıza teşekkür ederek kumbaralarında biriktirdikleri 965 TL’yi ve getirdikleri gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere teslim aldı.