25.03.2024

Karasu İlçe Müftülüğünden Engelli Vatandaşlara İftar.

Karasu Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ile TDV Karasu Kadın kolları tarafından düzenlenen iftar programına engelli bireyler ve aileleri katıldı.
İlahi ve Kasidelerin okunması ile başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte toplu halde iftar yemeğine geçildi. İlçe Müftümüz Mehmet Çelebi’nin yaptığı dua ve konuşmanın ardından iftar programı devam etti.
Konuşmasında İlçe Müftümüz Mehmet Çelebi, “Sosyal devlet ilkesinin bir gereği olarak devletimizin imkanları ile engelli ailelerine yönelik çok güzel hizmetlerin sunulduğunu, hayırseverlerin bu türlü programlara yakinen ilgi gösterdiğini bu sayede güzel iftar programları düzenlendiğini ifade etti. Ardından hocamız İftar programını hazırlayan Karasu İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü ile TDV Karasu Şubesi Kadın Kollarına teşekkür ediyorum. Özellikle bu davete icabet eden ailelere teşekkür ediyorum herkese sağlık afiyet diliyorum” dedi.
Programa katılım sağlayan engelli ailelerin kendilerine yönelik bir iftar programı düzenlenmesinden çok mutlu oldukları görüldü. Engelliler bu program dolayısıyla başta İlçe Müftümüz olmak üzere, programda emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Program sonrası Engelli bireylere hediye takdiminde bulunuldu.