03.02.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz projesi

Diyanet İşleri Başkanlığımızca 18. 01. 2020- 01. 02. 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz projesi ilçemizde 16 camimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Merkez Yeni camii, Limandere Merkez camii, Aziziye Merkez camii, Osmanlı camii, Ulu Cami,  Kurumeşe Merkez camii, İhsaniye camii, Taşlıgeçit camii, Hamide Baş camii, Kurudere Merkez camii, Yeni Aziziye camii, TOKİ Şamil camii, Hürriyet Merkez Cami, Resuller Merkez cami ve Hürriyet Tömek mahalle camii iştirak ettiler. İlçe müftümüz sayın Mustafa Aydın hocamızın riyasetinde gerçekleştirilen etkinlik 2 hafta boyunca devam etti. Etkinlikle ilk ve ortaokul öğrencilerinin beş vakit namazlarını camide cemaatle kılma alışkanlığının kazandırılması amaçlandı. Program sonunda yapılan ödül merasimi ile etkinliğe katılan tüm yavrularımıza değişik hediyeler verilerek program nihayete erdirildi.