02.03.2020

Karasu müftülüğünden Kızılay yaşlılar konukevine ziyaret

Karasu müftülüğünden Kızılay yaşlılar konukevine ziyaret Karasu Müftülüğü ilçe vaizi Hatice Çiftçi ve Taşlıgeçit Mahallesi Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice Çökek, öğrencileri ile Akçakoca Yaşlılar Konukevi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette çok duygulu anlar yaşandı. Kızılay Konukevi sakinleri bu ziyaretten dolayı son derecede mutlu olduklarını dile getirdiler. Konukevindeki yaşlılara ziyaretçiler tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. Karasu vaizi Hatice Çiftçi tarafından ziyaret sebepleri ve üç aylar ile ilgili kısa bir konuşma, ardından da dua yapıldı. Dua esnasında konuk evi sakinlerinin çok duygulandığı gözlendi. Ziyaretçiler Huzurevi sakinlerine  güzel dilek  ve sağlık temennilerinde bulunarak vedalaşıp ayrıldılar.