20.01.2023

Umre Yolcularımız Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.

Yeni Aziziye Cami'inde 17 Ocak 2023 tarihinde Sabah Namazı buluşması ile birlikte umre uğurlama programı ile 15 günlük servisli 36 kişilik kafile umreye uğurlandı.

Yeni Aziziye Cami'inde düzenlenen programda, Kur’an-ı Kerim tilavet edildi, ilahiler söylenerek, dualar okundu.

Yeni Aziziye Camii İmam-Hatibi Amil Gündüz’ün grup başkanı olarak görevlendirildiği umre kafilesini uğurlamaya Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, İlçe Müftüsü Bektaş Günay, Ak Parti Karasu İlçe Başkanı Recep Aksu, Din görevlileri ve umre yolcularının aileleri katıldı.

Bektaş Günay, umrecilere kutsal topraklardaki ibadetler konusunda tavsiyelerde bulundu. Din Hizmetleri Uzmanı Seyfettin Sevinç’in yapmış olduğu duanın ardından umreciler ilçemizden kutsal topraklara uğurlandı.