18.03.2022

ŞİİR VE KOMPOZİSYON YARIŞMA SONUÇLARI BELLİ OLDU

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'' etkinlikleri kapsamında devletin bekası, milletin huzuru için iman dolu göğüsleriyle Çanakkale'yi geçilmez kılan, Anadolu'daki Milli Mücadele'nin meşalesini ateşleyen şehitlerimizin kutlu mücadelesini diri tutmak amacıyla, Kocaali İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen lise öğrencileri arasında ''Çanakkale Ruhu'' temalı şiir yarışması ve ortaokul öğrencileri arasında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" konulu kompozisyon yarışması  16.03.2022 tarihinde Saat 16:00'da Müftülük Hizmet Binasında yapılmış olup; dereceye giren öğrencilerimizin bilgileri aşağıda belirtilmiştir.

LİSE ÖĞRENCİLERİ ARASI ŞİİR YARIŞMASI

1. Songül YAVUZYİĞİT            11/B              Kocaali Anadolu İmam-Hatip Lisesi

2. Fatih YILDIZ                        12/A              Kocaali Anadolu İmam-Hatip Lisesi

3. Arda GİRGİN                       10/E             Kocaali Anadolu Lisesi

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARASI KOMPOZİSYON YARIŞMASI

1. Nurgül YEŞİL                                Beşevler Ortaokulu

2. Zeynep SÜR                   6/A         Kocaali İmam-Hatip Ortaokulu

3. Eylül UZUN                     6/A         Kocaali İmam-Hatip Ortaokulu

Not: Ödül töreni için ilerleyen günlerde öğerencilerle iletişime geçilecektir.