16.03.2018

GENÇLİK KOORDİNATÖRLERİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA OKUL MÜDÜRLERİYLE BİRARAYA GELİNDİ

Pamukova İlçe Müftüsü Celil ŞİMŞEK,  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Aziz DEMİR ile İlçemizdeki okul müdürleri ve İlçe Müftülüğü gençlik koordinatörlerinden oluşan bay ve bayan din görevlileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

Toplantı Bacı Mahallesi Camii İmam-Hatibi Şahin KARABIYIK’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış konuşmalarını yapan İlçe Müftüsü Celil ŞİMŞEK, Gençlik Buluşmalarının amacının gençleri her türlü kötü alışkanlıktan uzaklaştırıp milli ve manevi duyguları aşılamak olduğunu ifade etti. Gençlik buluşmaları ve gençlik merkezi hakkında bilgilendirme yaptı.

Toplantıya katlan misafirlere hitap eden İlçe Milli Eğitim Müdürü şu konulara dikkat çekti:  Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığının alkışlanacak bir projeye imza attığını ifade ederek  “ Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyup, ahlaklı ve saygılı nesiller yetiştirmeliyiz “ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih AKIN Milli Eğitim ve Diyanet camiası ilçemizde bir ahenk içerisinde, gençlerimiz bizim için çok kıymetli. Böyle önemli bir toplantıyı gerçekleştirdikleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve İlçe Müftümüze teşekkür ediyorum “ dedi.

Toplantıda söz hakkı alan gençlik koordinatörü ilçe başkanı aynı zamanda Elperek Camii İmam-Hatibi İsmail AKKAYA ise bu zamana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak gençlik çalışmaları  hakkında bilgilendirme yaptı.

Söz hakkı isteyen Elbirlik İlk Öğretim okulu Müdürü Mahmut Sami TUNCAL ise “tabletin ve internetin çocuklarımızı elimizden aldığı bir zamanda hocalar ve öğretmenler olarak hepimize çok iş düşüyor. Sadece görevini yapan değil, görevinde fedakarlık yapanlar yarınların sahibi olacaktır. Çocuklara oynatarak öğretmenin daha faydalı olabileceği ve ilçede daha fazla sosyal alana ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.