06.06.2022

PAMUKOVA İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ KADİM OYUNLARI ŞENLİĞİ

Pamukova İlçe Müftülüğü 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, "Kadim Oyunlar Çocuk Şenliği"nde bir araya geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilere yönelik "Kadim Oyunlar Şenliği" başlatıldı.

Bu kapsamda Pamukova İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerle veliler ve ihtiyaç odaklı Kur'an kursu öğrencileri "Kadim Oyunlar Şenliği"nde buluştu.

Pamukova Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda minikler büyüklerin rehberliğinde çuval yarışı, yumurta taşıma, halat çekme, kabak oyunu, yağ satarım, bal satarım, semaven gibi eski oyunları oynadı.

Pamukova Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin Mehteran Takımı gösterisi ile başlayan gösteriye ilgi yoğundu.