07.06.2022

DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA OKUL ZİYARETLERİ

İlçe Müftümüz Celil ŞİMŞEK ‘’Değerler Eğitimi’’ kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile ilçemizdeki muhtelif okulları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle sohbet toplantılarına devam etmektedir.

Bu çerçevede son olarak Fatma Hanım Ortaokulu, Yenice Ortaokulu, Gazi Ortaokulu, Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencileri ile bir araya gelen İlçe Müftümüz, bu tarz ziyaretlerin önemine işaret ederek ; Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin gündemine milli-manevi değerlerini daha çok getirmek ve onları bilgi ile  donatmanın yanında dini, ahlaki ve kültürel alanda eğitmeye bu ziyaret ve sohbet programlarının büyük katkı sağladığını ifade ederek bu ziyaretlerin ilçemiz müftülüğü Gençlik Koordinatörleri hocalarımızla yıl boyu devam edeceğini bildirdi.

Ziyaretler esnasında öğrenci ve öğretmenlere Diyanet İşleri Başkanlığımızın yayınlarından muhtelif kitaplar hediye edilmekte ve çeşitli ikramlarda bulunulmaktadır.