13.11.2023

PAMUKOVA FİLİSTİN İÇİN HAYIR ÇARŞINDA BULUŞTU

Pamukova İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Pamukova şubesi tarafından, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere Hayır Çarşısı Kermesi düzenlendi.
       Pamukova 15 Temmuz meydanında düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesinde, halkımızdan gelen yöresel ürünler, müftülüğümüz bünyesinde görevlilerimiz ve  kursiyerlerin yaptığı ürünler satışa sunuldu. Kermesin açılışına ilçe protokolü ve çok sayıda hayırsever vatandaş iştirak ettiler.
     Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftümüz Üzeyir YAVAŞ duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra Filistin halkının zulümden kurtuluşu için dua etti.
Pamukova İlçe Müftülüğü olarak, Filistin ve Gazze’li kardeşlerimiz için Hayır Çarşısı Kermesi düzenledik. Hayır Çarşımıza katkıda bulunan bütün Kur'an Kursu hocalarımıza, öğrencilerimize, organizasyonda emeği geçen hocalarımıza, Belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle her türlü desteği sunan kıymetli Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.
    Kermesimiz Cuma gününe kadar devam etmiş ,elde edilen gelir, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistin'e ulaştırılacaktır.