08.12.2023

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Sabah Namazi Bulusmaları" kapsamında Pamukova İlçe Müftülüğünün organizesiyle vatandaşlar ve gençler sabah namazında bir araya gelmeye devam ediyor.
Halkı, sabah namazını camide kılmaya teşvik etmek ve kaynaşmak amacıyla başlattığı sabah namazı buluşmaları kapsamında Pamukova İlçe Müftülüğü olarak Hacı Bayram Halil Camiinde program düzenlendi. Hacı Bayram Halil Camiinde kılınan sabah namazına İlçe Müftümüz Üzeyir YAVAŞ ve cami müdavimleri katıldı.
Sabah namazı sonrası Kur'an- Kerim okundu. Pamukova ilçe Müftümüz Üzeyir Yavaş, "Pamukova İlçe Müftülüğü olarak tertip ettiğimiz Sabah Namazı buluşmamızı 02.12.2023 Cumartesi günü itibariyle "Seher Vakti Huzurda Buluşalım" diyerek, ilçemiz Hacı Bayram Halil Camiinde gerçeklestirdik. Emeği geçen Cami İmam- Hatibi Ali BAZ ve Müezzin-Kayyımı İlyas YAR hocalarmıza, dernek Baskanımıza, ayrıca seher vakti bizimle olan cemaatimize teşekkür ediyorum. Rabbim tekrarını nasip eylesin." dedi.
Müftülükçe organize edilen "Sabah Namazı Buluşmaları'nın bir sonraki adresi Sanayi Çavuşoğlu Camii olacak...