27.02.2024

MEKKENİN FETHİ VE KUDÜS GECESİ PROGRAMI

İlçe Müftülüğü olarak, 31 Aralık Pazar akşamı Pamukova İlçemiz Hacı Bayram Halil Camiinde Mekke’nin Fethi, Kudüs Gecesi ve Kur’an Ziyafeti tertip edildi.

Okuyucu olarak İstanbul Nuruosmaniye Camii İmam-Hatibi Nizameddin Sevil, İstanbul Kadıköy Osmanağa Camii İmam-Hatibin Abdülkerim Ağcakaya, Sakarya Necmeddin Erbakan Fen Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Ragıp Sevil, Pamukova Tatbikat Camii İmam-Hatibi Halil İbrahim Demiral ve Pamukova Bacı Mahallesi Camii İmam-Hatibi Enes Deniz'in katıldığı programda, İlçe halkımız camimizi doldurdu.

İlçe müftümüz Üzeyir YAVAŞ konu ile ilgili konuşmalarının sonunda ''Misafir hocalarımıza, Camimizi dolduran kadın-erkek Pamukova halkımıza, Cami görevlilerimize, dernek Başkanımıza ve ikramımızı üstlenen hocalarımıza teşekkür ediyoruz'' dedi.