27.02.2020

Sakarya İl Müftülüğü SEAH Hastanesine Kandil Ziyaretinde Bulundu.

Sakarya İl Müftülüğü Kandil Ziyaretinde Bulundu.

Regaip kandili münasebetiyle, 27 Şubat Perşembe günü, Sakarya  İl Müftülüğü tarafından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaret düzenlendi.

İl Müftü vekili Paşa Bektaş, İl Müftü Yardımcıları Faruk Güneş, Mehmet Şahin, Dr. Ravza Cihan, İl Vâizi Medine Bektaş, Din Hizmetleri Uzmanları ve hastane manevi danışmanları Zeynep Merey ve Mahir Demir ile birlikte Başhekim vekili Dr. Mustafa Çelebi ve Başhekim Yardımcısı Dr. Aysun Atakay’ı makamlarında ziyaret edip, kandillerini tebrik etti.

Üroloji servisi gezilerek, hastalara geçmiş olsun dilekleri iletilip hasta ve servis personellerine Sakarya İl Müftülüğü tarafından hazırlanan kandil  hediyeleri takdim edildi.

Hasta ve hasta yakınları programdan duydukları memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.