09.03.2020

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Sakarya İl Müftülüğü "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" Münâsebetiyle Huzurevi Ziyaretinde Bulundu.

Sakarya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve İl Müftülüğü olarak 06.03.2020 Cuma günü saat 16.30'da Hendek Huzurevi'ne ziyaret gerçekleştirildi.

Sakarya Valimiz'in eşi Münevver NAYIR Hanımefendi'nin, Söğütlü Kaymakamı Esengül ÇİÇEKLİ'nin ve protokolümüzün güzide hanımları katıldığı ziyarette, Pamukova Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticisi ve Kur'an'ı Güzel Okuma Yarışması il birincisi Hanife KATIRCI tilâveti ile, Adapazarı Müftülüğü Yunus Emre Kur'an Kursu öğrencileri de ilahileri ile katkı sağladılar. Şehitlerimiz için okunan hatimlerin duâsıyla sona eren programda Kur'an kursu öğrencilerimiz, misafirlere, huzurevi çalışanlarına ve huzurevinde kalan büyüklerimize hediyeler takdim ettiler.