06.03.2020

"8 Mart Dünya Kadınlar Günü" konulu program düzenledi.

Sakarya İl Müftülüğü "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"yle İlgili Program Düzenledi.

Sakarya Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve İl Göç İdaresi Müdürlüğü ile birlikte hazırlanan "Medeniyetin İnşasında Kadın ve Üreten Kadınlar" konulu program 06.03.2020 Cuma günü saat 14.30'da Sakarya İl Müftülüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kur'an tilâvetiyle başlayan programda Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan ATABEK'in selâmlama konuşmalarından sonra İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza CİHAN, programa davetli olan göçmen hanımlara hitâben "medeniyetin inşasında kadının rolü"nü anlattı.

Ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Yasemin TURAN göçmen hanımların "üreten kadın" olabilmelerine yardımcı olacak KADAK projesinden bahsetti.

İl Müftülüğü ve Beşköprü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu vâizleri tarafından hazırlan programa Sakarya Valimiz'in eşi Münevver NAYIR Hanımefendi, Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan ATABEK, Söğütlü Kaymakamı Esengül ÇİÇEKLİ, İl Göç İdaresi Müdürü Hülya KORKUT, İl Emniyet Müdürümüzün eşi, İl Sağlık Müdürümüzün eşi Adapazarı-Erenler-Serdivan-Arifiye Kaymakamlarımızın eşleri ve protokolümüzün güzide hanımları katıldılar.