14.05.2020

Covid-19 Hastaları İçin İhtiyaç Paketlerinin II.kısmı teslim edildi.

Sakarya İl Müftülüğü Tarafından Covid-19 Hastaları İçin hazırlanan İhtiyaç Paketlerinin İkinci Kısmı da teslim edildi.

Sakarya İl Müftülüğü Manevi Destek Birimi koordinatörlüğünde, Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Covid-19 servislerinde tedavi görmekte olan kimsesiz, bakıma muhtaç ve yaşlı hastalar ile tedavileri uzun süren bakım hastalarına verilmek üzere, İl Müftülüğü tarafından tedarik edilen 398 parça hasta ihtiyaç malzemesi 08.05.2020 Cuma günü teslim edilmişti.

Bu hafta da İlçe Müftülerimiz’in, Kur’an Kursu Öğreticilerimiz’in ve kurslarda eğitim gören kursiyerlerimizin katkı ve destekleriyle 1402 parçadan oluşan ikinci hasta ihtiyaç malzemeleri paketleri de hazırlandı.

İl Müftümüz Hasan Başiş ve İl Müftü Yardımcımız Paşa Bektaş’ın hazırlık aşamasında ziyarette bulunduğu çalışma, bugün (14.05.2020) İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı ve Manevi Destek Görevlisi Neşe Yıldırım, Zeynep Merey ve Mahir Demir tarafından, SEAH yönetimi adına Hastane Müdür Yardımcılarından İsmail Yılmaz ve Hastane Sosyal Hizmet Uzmanı Hüseyin Kara'ya teslim edildi.