15.05.2020

Engelliler Haftasında Engelli Personeller Ziyaret Edildi.

ENGELLİLER HAFTASINDA  ENGELLİ PERSONELE ZİYARET

Engelliler Haftası nedeni ile İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ, engelli personellerimizi ziyaret etti.

İl Müftüsü BAŞİŞ , Adapazarı İlçemizde engelli kadrosunda görev yapan Maltepe Aksa Camii M.K Yunus BAŞLIK, ve İbrahimağa Camii İmam Hatibi Ömer GÜNERİ ve Kur'an Kurs Öğreticisi Zeynep AKDOĞAN Hocalarımızı Adapazarı İlçe Müftülüğünde ziyaret etti.

Hocalarımız, böyle bir günde gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek: “doğrusu bizler için sürpriz oldu. Çok duygulandık.” diyerek teşekkür ettiler.

İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ de: ”Sizin memnuniyetiniz bizlerin de memnuniyetidir. Dünya imtihan yeridir. Kimi varlığı ile imtihan edilirken, kimileri de yokluğu ile imtihan edilir. Her iki hal de bir imtihan vesilesidir. Rabbim kazananlardan eylesin.” Diyerek, hocalarımıza günün anısına hediyelerini takdim etti.

Bizler de hocalarımızın şahsında bütün engelli kardeşlerimize ve onların ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir yaşam diliyoruz.