01.07.2020

Sakarya AFAD İl Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ Kurban bağışında bulundu.

Sakarya AFAD İl Müdürü Hüseyin KAŞKAŞ, yurt içinde ve yurt dışında yaptığı ayni ve nakdi yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Türkiye Diyanet Vakfı’na kurban bağışında bulundu.

AFAD İl Müdürü, Türkiye Diyanet Vakfının “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonuna destek olmak adına kurban vekâletini Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şubesine verdi.İl Müdürü KAŞKAŞ, Türkiye Diyanet Vakfına vekâletle kurban bağışında bulunarak, bağış makbuzunu İl Müftüsü ve aynı zamanda Türkiye Diyanet Vakfı Sakarya Şube Başkanı Hasan BAŞİŞ'den aldı. İl Müftüsü BAŞİŞ de Türkiye Diyanet Vakfına yapmış olduğu Kurban bağışından dolayı  AFAD İl Müdürüne teşekkür etti.