01.07.2020

Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması Ödülleri Verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebî Haftası münasebetiyle, 81 ilde üniversite öğrencilerine yönelik, umre ödüllü bilgi yarışması düzenlemişti. 07 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen yarışmanın sonuçları COVİD-19 ve pandemi sebebiyle yeni normalleşme dönemiyle birlikte ilan edildi.

Sakarya Müftülüğü ve TDV Sakarya Şubesi de yarışmada dereceye giren 15 erkek 17 kız olmak üzere toplam 32 öğrenciye hediyeler verdi.

COVİD-19 süreci sebebiyle derece giren tüm öğrencileri temsilen Sakarya’da ikâmet eden İlahiyat Fakültesi öğrencisi Şeyma Altmışdört ve ailesi İl Müftülüğü’ne davet edilerek İl Müftümüz tarafından ağırlandı.

Temsili ödül töreninde Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih SAVAŞAN, İl Müftü Yardımcılarımız Faruk GÜNEŞ ve Dr. Ravza CİHAN, İl Gençlik Koordinatörlüğü ekibi Vâiz Sevim DEMİR AKGÜN, Vâiz Semra EMANET ve Vâiz Hatice MERAKLI da hazır bulundular.