01.10.2020

Emekli Din Görevlisi Hüsamettin TINAZ ziyaret edildi.

İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ ve Müftü Yardımcısı Faruk GÜNEŞ Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliği kapsamında emekli Din Görevlisi Hüsamettin TINAZ'ı evinde ziyaret ettiler.

Ziyaretten son derece memnun olan Erenler Merkez Camii Emekli İmamı TINAZ, görev yıllarındaki hatıralarını İl Müftüsü Hasan BAŞİŞ ve beraberindeki heyetle paylaştı.

İl Müftümüz Sayın Hasan BAŞİŞ, Emekli Din Görevlisi hocamıza Allah’tan acil şifalar diledi. Sağlık sıhhat içinde hayırlı ömürler diledi. Uzun yıllar kurumumuzda çalışmış olan arkadaşlarımızın emekliliğinde hem iyi günlerinde ve hem hastalık durumunda onlarla hemhal olabilmek onların hatırlarını sormak maksadıyla onları ziyaret ettiklerini ifade etti.

Emekli görevlimiz de “bizi unutmadığınız, vefa göstererek hatırımızı sayıp bizleri ziyaret ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz" dedi.