17.02.2021

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması Yapıldı.

Sakarya’da Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması Yapıldı

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışması 17 Şubat Çarşamba günü Sakarya İl Müftülüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Yarışma sabah erkek öğrenciler, öğleden sonra da kız öğrenciler için iki oturum olarak düzenlendi.

Erkek Öğrenciler, başkanlığını Adapazarı İlçe Müftüsü Hamit ALBAYRAK’ın yaptığı Sapanca İlçe Müftüsü Faruk ÇELİK ve İl Vaizi Feyzullah YILMAZ’ın üye olarak hazır bulunduğu komisyon tarafından değerlendirildi ve Erenler ilçesi Kur’an Kursu öğrencisi Muhammed Emin KUVEL Sakarya il birinciliği kazandı.

Öğleden sonraki oturumda ise yarışma kız öğrenciler arasında yapıldı. Arifiye Müftüsü Hasan Rahmi DÜZENLİ’nin başkanlık yaptığı komisyonda Arifiye Vaizi Şule ÇAKIRBAŞ ve Kur’an Kursu Öğreticisi Büşra İBİL SALI üye olarak görev aldı. Yarışmada Sapanca ilçesi Yüzevler Hanım Birkan Kur’an Kursu öğrencisi Kübra AYDIN Sakarya il birincisi oldu.

Kur’an Kursu Öğrencileri Arası Hafızlık Yarışmasında Sakarya İl Birinciliğini kazanan öğrencilerimiz Bölge Finaline katılmaya hak kazandı. Mart ayında yapılacak bölge finaline katılacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.